Beleid

Opgericht in 2006, werd Cupola van 2009 tot 2020 gedragen door 2 zaakvoerders. Vanaf januari 2021 nam Kevin Van Bogaert het roer volledig in handen en staat dan ook dagelijks klaar om u verder te helpen & ondersteunen. Met zijn ruime achtergrond in algemene klinische en prehospitaal zorg is Kevin de juiste man op de juiste plaats.

Het is onze drijfveer om met Cupola de klant op een objectieve, kwalitatieve en financieel haalbare manier te ondersteunen. Elke vraag van de klant is voor Cupola een uitdaging om telkens opnieuw de ideale oplossing te vinden.

Wij hopen u alvast in de toekomst op een zo productief mogelijke manier te kunnen ondersteunen om zo tegemoet te komen aan uw wensen.

Aarzel dan ook niet om ons te contacteren over al uw vragen. Ons aanbod is immers zo ruim dat het op 1 website niet samen te vatten is!

Inloggen
Account aanmaken

Uw persoonsgegevens worden gebruikt om uw gebruik van onze site te optimaliseren, om u toegang te geven tot uw account en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord opnieuw instellen

Nieuw wachtwoord aanmaken? Geen probleem! Vul je gebruikersnaam of je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

TOP
Arrow

Winkelmand 0